Byske i morgon :D

Hej hej tänkte bara säga att jag far till Byske i morgon på morgonen jag tar med min dator fast blir kanske max 1-2 inlägg per dag vi får helt enkelt se. Men det jag vet säkert är att jag inte kommer blogga lika mycket som vanligt ^^ Fast jag vet inte om det kommer funka att blogga där. Kom på en sak jag ska fixa med på datorn nu så.
Puss och Kram Ellen ♥

Trååkit

Hej hej nu sitter jag på mitt rum och har trååkit. Det har regnat typ hela natten/morgonen eller jag vet inte jag sov ju ^^ Men jag tror att det regnat för det var blött i gräset och på Mollys handuk vi hänger över buren. Men ni kan få en bild..
En bild jag tog för ganska länge sen när vi skulle till Piteå.
Ska kanske baka nånting vi får väl se. I så fall kommer det bilder.
Puss och Kram Ellen ♥


Bilder från sakerna jag köpte i Luleå :)

Hej hej här kommer bilder på sakerna jag köpte fredags :)

En typ tunika/tröja. Från H&M 129 kr

3 Par jeans tights



H&M 199 kr



H&M 149 kr


Oooops bilden blev sned men orkar inte vända den ^^

H&M 149 kr

Ganska många saker till Molly

Leksaker, matskålar, sele m.m. Allt köpt på djurmagazinet

Lite av godiset jag köpte. Köpte en påse klubbor och en annan sak oxå.
Det var nog allt jag köpte tror jag. Ska se på tv nuu..
Puss och Kram Ellen ♥

Uppdatering: Just de jag köpte ett par nya crocs oxå ^^ Jag fick skavsår av dom skor jag hade så då köpte vi nya på nån rea.. Sånna här fast rosa ↓


Varit med Evve hela kvällen..

Hej hej har varit med Evve hela kvällen så därför har jag inte lagt ut bilderna och jag orkar inte nu för jag ska se på tv men i morgon då SKA jag lägga ut dom ^^ Jag lovar!! Puss puss :D

Bilderna kommer i kväll..

Hej hej är i stugan nu och jag har kläderna hemma så jag kan inte lägga ut bilderna nu jag gör det i kväll ist.. Ja men på Onsdag ska jag till Byske :) Med några vänner så blir int så mkt bloggning då men det får vi se. Kommer nog ha med kameran så det kommer bilder :D Ja men nu ska jag gå ut till Molly.
Puss och Kram Ellen ♥

Mobilbloggar...

Hej hej är i Storforsen och ser på Diggiloo nuu. Och idag så har Lina, Johan, Annelie och Anders varit på besök så jag har inte hunnit lägga ut bilder på vad jag köpte igår men gör det nog morgon fast vi får se.. Hoppas ni får en bra kväll puss och kram <3

Luleå nudå ;D

Hej hej ska fara till Luleå snart med min mamma, min moster och min mormor. Kommer bli superkul jag vet ungefär vad jag ska köpa :) Visar bilder sen på vad jag köpte jag ska gå in på H&M, Lindex, Djurmagazinet och kanske Kappahl vi får se. Men det kommer inte bli nå mycke bloggning fast jag vet att jag bloggar åtminstone ett inlägg i kväll och visar vad jag köpt :)

Puss och Kram Ellen ♥

Åt nyss våfflor :)

Hej hej åt nyss lunch det blev våfflor :) Har egentligen inte så mycket att säga men tänkte att när jag ändå satt vid datorn kan jag skriva ett inlägg.

Våfflor

Med grädde,

Sylt

Och socker.
(Tog alla bilder från google)

Puss och Kram Ellen ♥

Sötnosen min ♥

Hej hej har nyss tagit några bilder på Molly ♥ med webbcameran :)

Molly gumman ♥

Molly ♥

Ja men nu ska jag kolla om nån vill bada tror inte att nån vill följa med men vi får se ^^
Puss och Kram Ellen ♥


Ny design :) :D

Hej hej som ni ser har jag ny design :) Den har en tjej gjort till mig. För jag kommenterade på hennes blogg och då sa hon att jag hade vunnit en gratis design så jag fick välja ut några bilder och så beskriva hur jag ville att den skulle se ut. Men hennes blogg heter http://prinsessbell.blogg.se/. Tack så mkt vill jag bara säga tycker den blev superfin!! Vad tycker ni??

Puss och Kram Ellen ♥

Det går inte :(

Hej hej skulle egentligen lägga ut bilder på jordgubbarna vi plockat idag. Men det går inte :( För systemkameran glömde vi i stugan, min lilla kamera har slut ström och med våran gamla kamera det gick att överföra dom men det går inte lägga ut dom :( Men det kanske kommer bilder senare men vi får se..
Puss och Kram Ellen ♥

Till Sikfors och plocka jordgubbar :)

Hej hej är hos mormor och morfar nu och jag, mormor, min moster och mamma ska fara och plocka jordgubbar i Sikfors :D Kommer visa några bilder på jorgubbarna sen tror jag. Men nu ska vi fara. Hejdå

Puss och Kram Ellen ♥

Nausta :D

Hej hej är i Nausta fortfarande och ska snart äta Lunch. Vi var nyss ute och fiskade med båten :) Vi fick massa Abborrar och så fick pappa och farfar varsin Harr. Men har inte så mycket mer att säga.. Förresten jag ska få en ny design ;D Det är en tjej som har gjort en till mig jag har fått välja lite själv typ vilka bilder jag ska ha. Ni ska få veta sen vad bloggen heter :) Jag kommenterade på hennes blogg och då sa hon att jag fått en gratis design :D Det var jättesnällt <3 Bloggar mer senare..

Puss och Kram Ellen ♥

Lotta på Liseberg och ska äta chokladpudding..

Hej hej nu ser jag på Lotta på Liseberg och ska snart äta chokladpudding..



Chokladpudding (Tog denna bild från google) Ja men nu ska jag fortsätta se hejdå puss :D

Har inte bloggat på läänge..

Hej hej har it bloggat på länge.. Men jag har haft fullt upp hela dagarna. Ni ska få höra lite kortfattat...

Onsdag: Jag och Edvin målade om Mollys kaninbur. Ni ska få se nåra före och efter bilder. Bara så ni vet så fick vi den här buren av pappas jobbarkompis helt gratis! Så den är inte den finaste har stått ute i typ 10 år men vi har den här i stugan nu.

Före:

Framifrån

Från ena sidan

Från andra sidan..

Baksidan..

Dörrarna..

Lite andra bilder:

Penseln

Färgburken och penseln

Färgen..

Penseln med färg på..

Efter:

Framifrån..

Från ena sidan..

Från andra sidan..

Baksidan..

En bit bort..

Ja det var dom bilderna nu kommer två bilder på söt Molly ♥

Lilla Molly sitter på huset ♥

Söta Molly ♥

Torsdag: Så for vi hem och handlade lite m.m. Sen så for vi tillbaka till stugan och så kom Anna Bs familj på middag. Vi badade bastu, badade i sjön, var med Molly, körde fyrhjuling och crossare och massa mer. Det var jättekul :D Sen så sov Anna över :) Hon och jag sov i baracken. Det var svinitkul ♥

Fredag
: Så vaknade jag och Anna vi åt frukost och sånt. Sen så badade vi och åkte ring bakom båten och så for vi ut och rodde med gummibåten egentligen skulle vi ro till några vi känner men vi orkade inte hela vägen ^^ Det är ganska långt. Men vi körde fyrhjuling och crossare oxå. Det var jättekul ♥ Ja men Anna var här till kring halv sex då kom hennes pappa och hämtade henne. Sen så åt vi typ bara middag och sånt.

Lördag: Så var vi på metartävling kring klockan 12:00-14:00... Vi fick sammanlagt 45 fiskar fast det var på vikt så det blev kring 2,1-2,2 kg ungefär. Sen for vi till stugan igen jag duschade m.m. Sen klockan fem (17:00) Så for vi på Teugerfesten. Det var jättekul. Man grillade kött och hade kul. Det var lotteri jag vann en t-shirt i storlek XXL haha den går ändå ner till knäna på mig ^^ Men jag valde den :) Sen vann Edvin en t-shirt oxå. Mormor en fläkt och en stor väska. Pappa vann ett fiskedrag och nå smörgåsar. Sen vann morfar en sångbok. Jag var med Jonna, Allis, Tuva, Moa och Edvin. Det var jättekul :D Jag, Jonna och Edvin tog ett kvällsdopp klockan typ 11-12 på kvällen /natten. Det måste vi göra om nästa år oxå ♥ Förresten vi kom 5:a i fisketävlingen av typ 9 lag..

Söndag: Så kom Allis och hennes mamma och pappa hit och vi badade och åkte ring m.m. Sen på kvällen kom mormor och Sara och Kjell hit. 

Måndag (Idag): Så for vi hem kring 12:00. Vi var hem och handlade åt lunch och klockan ungefär 14:00 så for vi till Nausta. Så vi är där nu har varit i ungefär en timme. Ja men vi ska vara här till i morgon. Och min farmor och farfar är oxå här dom står här med husvagnen men vi bor i en stuga.

Ja nu ska jag snart äta middag det blir Tacos <3 :) Puss puss ♥ Bloggar mer senare.

Bilder..

Hej hej nu kommer några bilder jag tagit under kvällen...

Elden..

Elden och hajkbomberna..

Närbild..

Min hajkbomb..

Inuti (Ser kanske lite konstigt ut fast det är jättegott :D )

Söta Molly äter sallad ♥
Ja det var alla bilder för denna gång. Ska gå och ut och mata Molly nu puss och kram :D

Snart hajkbomber..

Hej hej ska snart äta middag det blir hajkbomber. För er som inte vet vad det är så är det typ kött vitkål, morötter, majs m.m. Som man stoppar i ett aluminiumfolie och sätter på en eld. Blir jättegott tycker jag. Men jag har en ny design bara en tillfällig för sen ska jag ha en annan. Väntar bara på att en ska skicka stilmallen till mig. Ja men kommer nog ta en del kort under kvällen som jag publicerar senare (Om det inte regnar då tar jag nog inte så många kort..) Ja men nu ska jag gå och kolla hur Molly har det puss och kram :)

I stugan..

Hej hej är i stugan nu och åt nyss middag. Kom hit kring kvart över fem. Men idag så har jag varit med Lina jag var hos hon vi badade i deras pool m.m. Det var jättekul sen så hämtade mamma, pappa, Edvin och Molly ♥ Mig och vi for till mormor och morfar och vi åt lite glass sen for vi till stugan. Men nu ska jag gå ut så hejdå puss

Dagens outfit...

Hej igen :) Tihi nu kommer Dagens Outfit..

Linne-H&M
Jeansshorts-H&M

Ja men nu ska jag gå ut i det fina vädret så hejdå puss...


Gårdagens outfit..

Hej hej nu ska ni få se gårdagens outfit..

Tihi jag gillar den bilden med blommorna där... Ja men snart kommer dagens outfit...
Förresten förlåt för att jag inte bloggade ett till inlägg igår jag hann lixom inte för jag följde med Edvin till Lillstrand och tog ett kvällsdopp :) Ja men puss och kram..

Hos mormor och morfar och snart kommer gästerna..

Hej hej är hos mormor och morfar nu och om ungefär en halvtimme så kommer gästerna. Lägger ut outfit sen tror jag. Men kom hem från stugan ungefär klockan 15:00 och sen så duschade jag och sen for vi hit :) Ja de var allt jag hade att säga för denna gång ska vara lite social nu. Bloggar nog ett inlägg till i kväll. Puss och kram

Är i stugan :)

Hej hej bloggar från pappas jobbdator nu så det får bli ett kort inlägg. Men jag ska snart ner till sjön och bada. Igår badade jag fem gånger tihi två gånger med kläder ;) Och nu ska jag nog oxå bada med kläder :D Ja men i dag far vi hem för några från Motala ska komma på middag hos min mormor och morfar och då ska vi oxå vara med :) Men jag bloggar mer när jag kommer hem ska och bada nu så hejdå puss och kram..

Igår och idag..

Hej hej nu ska ni få höra vad jag gjort idag och igår. Börjar med igår..

Igår...
Efter jag vaknat klätt på mig och fixat hos Molly så for jag mamma och Edvin till Lillstrand och badade. I början var vi helt ensamma där :D Sen efter kanske en halvtimme eller timme sen. Så kom några till sen kom Lina, Johan och Annelie. Så då var jag med Lina :) Sen for vi hem kring tre halv fyra. Då hade jag och Evve kaninpicknick eller kaninträff eller va man nu kallar det.. Tyvärr hann jag aldrig ta nå kort ;( Men sen så for Evve hem och jag åt lite middag var inte nå hungrig men åt ändå liitegrann. Sen kom Evve hit och hon och jag sov över i våran husvagn :D Hihi det var jättekul!! Sen så somnade vi.....

Idag...
Jag och Evve vaknade upp i husvagnet efter en skön natt. Vi åt frukost fixade me Molly och sen så for Evve hem och hämtade badkläder, för hon skulle nämligen följa med mig, Edvin och mamma till Sikfors och bada :) Vi var där fikade badade i poolen och åt lunch m.m. Sen kring fyra så for vi hem lämnade av Evve och sen så var jag med Molly ett tag sen gick jag in och satte mig vid datorn.

Ja ja men i kväll så ska vi till Stugan kommer nog kanske ta med min dator men vi får se... Puss och kram

Inlägg kommer snart..

Hej hej jag vet att jag inte bloggat på ett tag men snart kommer ett inlägg om vad jag gjort idag och igår..

Hej hej

Hej hej kom nyss in har varit ute hos Molly varit med Edvin och nå kompisar dom ville såå gärna att jag skulle vara med så de var jag tvungen.. Men snart ska jag ut och springa på elljusspåret med pappa och sen jag baka nån kaka vet inte riktigt vad har inte betämt mig ännu. Men det är iaf för att i morgon ska jag och Evve kanske ha kaninpicknick :) Alltså min och Evves kaninungar och vi ska ha nån slags picknick. Bilder kommer isf. Ja men hejdå bloggar mer senare..

Snart ut till Molly

Hej hej ska snart ut till Molly ska gå med henne i sele hade jag tänkt ;) Ja men bloggar mer senare och lägger ut en bild. Puss och kram

Tja nu kommer ett inlägg :)

Hej hej åt nyss middag. Jag ska berätta lite om dagen.. Efter jag ätit lunch så smsade jag Emma och hon å Erika kom hit :D Dom fick träffa Molly och dom hade med sig sin kanin Pricken. Finns 3 bilder på dom båda längst ner i inlägget. Ja men dom var här ett tag och dom fick träffas ute på gräsmattan. Sen for jag Edvin och farmor till storforsen (Jag är ju hos dom fortfarande far ju hem i morgon) Ja men där träffade vi Lina och Johan och då ville Lina att jag skulle bada med henne och det gjorde jag ju såklart. Så då badade jag, Edvin, Johan och Lina. Glömde mobilen i bilen så jag kunde inte ta nå kort ;( Men sen for vi hem och jag å Edvin hade vattenkrig. Ja men nu ska jag visa några bilder...

Molly (Den svart lilla) Och pricken (Den vit svarta)

Molly som ligger på min mage. ♥

Emma som håller i Pricken :)
Ja de var allt för denna gång puss och kram!

Kom hit igår...

Hej hej är hos farmor och farfar nu. Och jag kom hit igår. Jag har ju såklart med mig lilla Molly :D ♥ Ja men jag kommer hem på Onsdag tror jag. Men nyss var jag ute med Molly i typ sele hon var jättesöt ♥ Jag önskar jag kunde lägga ut en bild men jag kan inte får bli när jag kommer hem. Men nu har jag inte så mycket mer att säga ska äta glass nu puss och kram :)

Kom hem igåår..

Hej hej var nyss ute hos Molly ♥ och då träffade jag Oliver ♥ oxå ;D Ja men förlåt för att jag lixom inte hann blogga nå i helgen vi har haft fullt upp med matcher helt enkelt. Ni ska få veta lite resultat...
På fredagen:

Första matchen mot Sävar = oavgjort 0-0
Andra matchen mot Haupa Keltainen (Finland) oavgjort 0-0 Igen!

På Lördag:
Tredje matchen mot Stämningsgården = Vinst!! 2-0
Sen så kom vi 2:a i gruppen och då mötte vi ettan i en annan grupp = U.S.A CASL!! I Sextondelsfinal. Vi vann med 1-0 Fast vi bara var halva laget dom typ bästa har gått upp och spelar med 98-orna.
Sen så spelade vi Åttondelsfinal mot Ersmark då förlorade vi = 0-2.

På Söndag:
Så spelade vi bara en placeringsmatch mot Umeå IK FF Svart då blev det oavgjort 1-1 Fast egentligen så skulle vi vinna med 2-1 Fast domaren dömde bort ett mål som var typ 20-30 cm inne i målet målisen tog ut bollen från målet och då dömde typ domaren bort målet fast våra föräldrar började jubla för att dom såg ATT BOLLEN VAR INNE!! Jag såg det oxå för att jag stod typ vid deras mållinje..

Ja men det var allt jag hade och säga för stunden men bloggar mer senare puss och kram ;D