Vår första långdag..

Hej hej idag har vi haft våran första långdag. För dom dagar vi skulle ha det så blev det så att vi typ inte kunde för i måndags hade vi ingen profil så då fick vi ha kortdag. Och på i t.ex fredags så hade vi kortdag för vi var i Lomtjärn m.m. Ja men nu ska jag äta och sen ska jag ha träning så jag bloggar nog efter träningen hejdå puss och kram..

Snart läxa..

Hej hej ska snart göra läxan vi har ändå till nästa torsdag på oss fast jag gör den ändå idag bara för att ha gjort bort den :) Aa men sen ska jag träna på engelska glosorna oxå och dom ska vi lämna in på måndag. Ja men idag hade vi kortdag slutade klockan 13:00. Och ikväll så ska jag kanske följa med Edvin och se hans match vi får se.. Ja just det igår hade vi fotbollsmatch mot Svartbjörnsbyn borta, det blev lika 2-2. Ja men nu ska jag plugga här får ni en bild..

Min mattebok och räknehäfte
Puss och kram :)

Tjoo :)

Tjo bloggen. Idag så skulle vi egentligen ha långdag till klockan 15 och ha profiltid i slutet. Fast vi hade ingen profil så vi slutade klockan 13 i stället :) Så for jag och Evve till Lomtjärn i stället. Aa men i kväll är det fotbolls match. Borta mot Svartbjörnsbyn jag ska åka med Evve dit och hem och så ska mamma oxå åka med :) Kommer bli jättekuul och hoppas att vi vinner :) Aa men ska snart äta middag sen far vi helt enkelt. Aa men nu måste jag sluta hejdåååå :)

......

Hej har varit lite frånvarande från bloggen i helgen men fredag kväll så kom min moster till oss och så såg vi alla (Min familj och hon) Hur många lingon finns det i världen den var jättebra tyckte jag :) Sen på Lördag så for jag Edvin och pappa till stugan och så kom vi hem idag och sen i kväll har jag och Evve stått i kiosken på Älvåkra och sålt fika m.m. Och så har vi haft träning. Eller tja träning och träning vi var bara fem stycken ^^ Aa men i morgon är det skola :) Aa men nu måste jag ut och natta Molly så puss och kram :D

Stardoll nu ;D

Hej hej sitter i min säng och myser nudå ;) Och så är jag inne på Facebook och Stardoll för igår blev jag superstar på Stardoll så därför är jag inne hade typ inte varit inne på typ 3 månader. Hehe hade glömt att gå in :)

Aa men idag på skolan hade vi ju typ den där Lomtjärn dan och vi var indelade i olika grupper och gjorde typ olika aktiviteter bl.a tipsrunda och lite andra saker. Och så fick man ha med sig fika godis mm. Som jag skrev igår :) Ja men sen fick min grupp och en annan grupp en glass oxå för vi hade gjort nåt specciellt eller nåt :)

Men nu ska jag nog gå ut till denna sötnos ♥

Sötmolly ♥

Aa men ha de bra skriver mer senare. Puss och kram :)


Heeeeeeeeeeeej :)

Hej hej just nu sitter jag på mitt rum och ska snart se på lite tv :) Men idag har jag ju varit i skolan och vi har fått några nya böcker. Ja men kring kanske fyra fem tiden cyklade jag Evve och Anna ner till byn och köpte godis och läsk m.m. För i morgon ska vi ha typ att alla B klassare alltså 6,7,8 och 9. Som går i B ska till Lomtjärn och göra olika aktiviteter ;) Det kommer bli jätteläskigt för vi är typ minst :O Men ni ska få se vad jag köpte :) Första bilden är tagen från google andra har jag tagit själv för typ jättelänge sen.


1 hallonsoda från ICA endast 4 kr!!!!
 
Sen så köpte jag godis oxå vet inte för hur mycket ^^ Tror det var 26 kr eller nåt sånt :)

Aa det var vad jag köpte men sen hade mamma köpt munkar på dan oxå ;) Ja men nu ska jag se på lite tv så hejdå puss puss :D

Skolstart :)

Hej hej nyss gick Anna B hem. Och jag ska snart på träning ;) Aa men idag har det varit första skoldan och vi har fått vara nya skåp :) Jag ska lägga ut några bilder sen tror jag. Ja men nu ska jag äta middag så hörs sen. Puss :)

Fångarna på fortet :)

Hej hej ser fångarna på fortet nu :) Och nyss var jag och Anna B och såg på 98:ornas match. Och där träffade vi Evve och Alvina och var med dom litegrann ;) Aa men idag har jag varit med Evve, Alvina, Anna B och Frida. Och så gjorde vi lite saker och så.

Men i morgon så börjar skolan :) Jag längtar faktiskt :D Men det är ju för att jag börjar sexan på Älvåkra ;) Jag och Anna B ska cykla till skolan i morgon. Vi börjar klockan nio och slutar typ klockan elva eller tolv eller nåt sånt berättar mer i morgon efter skolan :)

Aa men nu har jag inte så mkt mer att säga puss och kram :)

Bilder på vad jag köpte i Skellefteå :)

Hej hej bloggen :)

Kom hem igår ganska sent så hann aldrig uppdatera nå så jag uppdaterar nu ist. Ja men jag var ju i Skellefteå igår med min mormor och shoppade ni ska få bilder. Aa men jag ska kanske vara med nån kompis idag vi får väl se. Här kommer bilderna...

Skolgrejer. Hello Kitty Anteckningsblock 59 Kr, Linjal 25 Kr, Miniräknare 29 Kr, Blyertspenna 39 Kr. Allt från Bokia.

Bokplast från Bokia 15 kr styck.

Träningslinne. Från Intersport 100 kr.

Hårnålar 29,90 kr och Hårklämma 19,90 kr. Från Glitter.

Kjol 49,50 kr. Från H&M

Vita blommönstrade tights från H&M. 59,50 Kr

Tröja från Ginatricot 149 Kr.

Aa det var allt tror jag :) Nu ska jag äta lite Lunch så hejdå. Puss och kram :)

Bilder på naglarna jag gjorde igår :)

Hej hej ska snart fara till mormor och morfars stuga som ligger en bit utanför Piteå :) Så i morgon ska vi fara och shoppa vet inte vars men antingen i Luleå, Piteå eller Skellefteå. Vi får se ;) Så blir nog ingen bloggning förrän jag kommer hem. Men nu kommer bilderna..


Aa men nu måste jag skynda mig ska snart fara. Puss puss :)

Gårdagens outfit..

Hej förlåt för att jag inte bloggat tidigare men jag sov nämligen över hos min moster :) Så jag kom hem för kanske 2-3 timmar sen men har inte hunnit blogga något förrän nu. Ja men nu ska ni få se min outfit sen igår och sen lite senare idag lägger jag ut bilder på naglarna. Vi får se när ;) Ja men nu kommer bilderna..



Min outfit :) Skorna och halsbandet lånade jag av min moster ;)
 
Jag :D

Aa men puss och kram :)

Ser shrek i 3D :)

Hej hej nu så sitter jag i min mosters soffa och ser på Shrek i 3D och bloggar från Kjells iPhone. Tillsammans med Edvin ;) Och så äter vi godis :D Ja men nu ska jag vara social så puss och kram ;D

Snart fara..

Hej hej ska snart fara till min moster och hennes kille på kräftskiva kommer bli superkul :) Min outfit hinner jag inte lägga ut nu ska vara där klockan 18:00. Men i morgon lägger jag ut bilder. Jag har även fixat nya naglar som det kommer bilder på i morgon. Ja men det var allt. Hörs sen puss <33


Nu är bloggpausen över :)

Hej hej nu är bloggpausen över :) Har inte gjort så mycket dom senaste dagarna har varit lite med Anna L och Evve i förrgår och då lockade Anna L mitt hår ;) Det blev jättesnyggt och sen hedde jag massa hårsprej så det skulle hålla bättre. Men igår när jag vaknade var mitt hår så tjorvigt och jag orkade/hann inte duscha så jag satte bara upp det i en svans och använde ganska många hårnålar. Ja men snart ska jag duscha göra hårinpackning och fixa mina naglar. För i kväll ska jag på typ kräftskiva hos min moster och hennes kille. Det kommer bli jättekul. Jag var där en stund på kvällen igår. Och det var jättekul jag testade hennes skor med höga klackar, provade några av hennes klänningar och några smycken m.m. Det var jättekul jag vet vad jag ska ha på mig i kväll och så ska jag låna ett par av hennes skor m.m. Tror nog jag lägger ut kvällens outfit i morgon mest troligt för jag tror inte jag hinner idag. Vi får se.

//Ellen ♥


Varit me Anna ida då :)

Hej hej idag har jag varit med Anna B. Vi har haft jättekul. Ja men har inte så mkt att säga tror jag ska ta en bloggpaus för jag hinner aldrig att skriva nånting. Okej jag tar en bloggpaus. Men den blir nog inte så långvarig vi får se =/ Jag e ledsen men sen kommer jag börja blogga supermycket. Och då ska jag lägga ut massor av bilder. Om jag hinner ta några :) Puss och kram.

Asså man har lixom inte tid :/

Hej hej förlåt för att jag inte bloggat nå idag förutom inlägget jag nyss la ut :) Ja men varit med Evve och Anna B idag då. Och på träningen så hade vi inte riktigt träning vi pratade om Kalix cupen fikade och pratade om lite andra saker mm. Men man har inte tid att blogga så mkt under lovet =/ SKA FÖRSÖKA BÄTTRA MIG!!.. Ja men nu tror jag att ja ska mysa ner mig i sängen och se Familjen Annorlunda på tv4play ha det bra!! Puss och Kram :)

Kolla vad jag har fått!!

Hej hej kolla vad jag fick igår!!

En chokladfontän!! Coolt va?? Jag fick den av världens bästa mamma ♥♥♥

Tihi :) <3

Hej hej är hemma från Kalix nu eller kom hem för ganska länge sen :) Aa men ni ska få höra hur det gått...

Fredag: Spelade vi en match mot SSK/BSK då blev det oavgjort 0-0.

Lördag: Spelade vi 2 matcher. En match mot Gällivare 0-0 Igen!! Sen en match mot Kalix vi förlorade stort med typ 10-0 Eller nåt sånt men det var för att dom spelade Elva-manna egentligen fast på cupen spelade dom sju-manna...

Söndag (Idag): Spelade vi 2 matcher. Första matchen mot Överkalix då vann vi med 5-0. Och då gjorde jag ett mål :D ;) ♥ Sen mot Alvik då blev det oavgjort (Igen) Fast denna gång med 2-2.

Sen när vi packat ihop allt så for vi hem och så :) Aa men mina nya kuddar till min säng har kommit fast det var en kudde för lite så vi beställde en ny så bilderna kommer så fort den nya kudden kommit :) Aa men nu ska jag gå och se på tv och lite så. Puss och kram :)


I Kalix nu..

Hej hej är i Kalix nu men detta är oxå ett Tidsinställdt inlägg för innan jag for så hittade jag några jättesöta hundvalpar på blocket som jag vill ha kolla här..
Allergivänliga blandisar

Allergivänliga blandisar
Visst var dom söta.. Åååh vad jag vill ha en sån ♥ Aa men hejdå puss och kram :)

Tidsinställd inlägg...

Tidsinställd inlägg                   
Hej hej nu ska jag snart spela en match mot Kalix eller Gällivare minns inte vem haha ^^ Ja men matchen börjar 8:45 tror jag. Aa men vi får hoppas att det går bra :) Önska oss Lycka till :)

Puss och kram :D

Ooooooops!!

Hej hej förlåt för att jag inte bloggade igår hade inte tid helt enkelt ^^ Jag kan berätta.. Först kom Anna hit och vi gjorde några saker bl.a lekte, såg på Leila i Frankrike på tv4 play m.m. Sen kom Evve oxå hit. Och sen for vi till Anna för då kom Tindra dit. Hon är skitsöt ♥ Och då for vi till Lomtjärn och lekte m.m. Aa sen vid middag för jag och Evve hem. Evve till sig och ja till mig. Sen kom Evve till mig för då ville Anna vara med Tindra själv. Så jag och Evve såg på Familjen Annorlunda och lite andra saker. Sen for vi till lekparken och spelade fotboll med Edvin, Erik, Lucas, Lukas, Teo och så jag och Evve. Och sen kom Frida och hon var oxå med. Sen gick jag och Evve hem till Evve och några av killarna Teo, Lukas och Lucas följde med och vi lekte mörker kurragömma. Det var jättekul och jätteläskigt för dom skrämde mig typ ganska oftaaa!! Aa men sen var alla tvungen att fara hem först Teo och Lukas och sen jag. Aa men snart ska jag till Kalix jag ska spela Kalix cupen (BD OPEN) Vårt lag ska bo i en skola och så. Så jag kommer nog inte ha tid att blogga för på Lördag ska kanske min familj och Evves familj på IKEA men bara kanske!! Ja men kommer nog kanske upp ett tidsinställdt inlägg vi får se... Puss och kram :)

Hos mormor och morfar :D

Hej hej är hos mormor och morfar nu och vi ska snart ha mys kväll jag och min mormor vi ska se Solsidan säsong 1, äta ananas, äta typ nån melon och popcorn :) Idag jag varit med Anna som vanligt. Haha ^^ Aa men kom i håg att gå in på den här hemsidan http://www.videofy.me/gulligaellen/260040 Då får ni se en film på söta Molly ♥ Aa men puss och kram hejdå :D

En film på sötisen <33

Hej hej det gick inte att lägga ut videon på bloggen men ni kan se den här http://www.videofy.me/blogger/home Snälla ni måste se den :) Hon e jättesöt i morgon om det går ska jag försöka lägga ut den men vi får se. Puss och Kram Ellen :D


Hemma från fotbollsmöte...

Hej hej kom hem från nå fotbollsmöte för ett tag sen. Vi pratade bl.a om nån cup i Kalix vi ska ha m.m. Aa men har varit med Anna B i princip nästan hela dagen :) Först var vi hos mig sen for vi till henne en stund. Och sen kring 17 tiden var jag tvungen hem och äta och sen for jag på det där fotbollsmötet. Har inte så mycket mer att säga men jag ska lägga ut en film sen på söt gumman min ♥ Måste bara vänta på att den ska laddas upp ^^ Puss och kram Ellen :)

Bilder på naglarna :D

Hej hej som ni kanske vet så när jag var hos Lina så målade jag mina naglar blåa av hennes nagellack och sen igår så målade jag några vita prickar såhär blev resultatet...


Min hand tihi ^^


2 Av mina fingrar :)

Tihi :)

Vad tycks?? Kommentera :) :D Puss och Kram Ellen ♥


Nu blir de ett inlägg :)

Hej hej inte blivit så mycket bloggning på sistone. Men igår var jag med Evve och Anna B på kvällen. Sen idag har jag varit med dom på dan idag oxå :) Sen i kväll så var jag ju på fotbollsträningen. Det var faktiskt jättekul förutom att det typ regnade. Aa men sen efter träningen så tog jag mig en varm dusch och sen fixade mamma varm choklad och munkar :D Jättesuperdupergott ♥♥ Ni kan få några bilder :)
 
Varm choklad <33

Munkar <333

Aa men snart ska jag lägga ut bilderna på naglarna jag fixat :)

Puss och kram Ellen :D

Ett mini inlägg...

Hej hej ska på fotbollsträning i regnet nu :( Måste fara nu puss och kram :)

Hemma :)

Hej hej är hemma nu eller jag kom hem igår kring klockan 16:00. Och sen duschade jag fixade mig m.m. Och klockan 18:00 for vi på kalas hos Lina. Där fick vi småplock typ chips dipp gurka morot mini pizzor m.m. Det var jättegott. Sen fick vi tårta fika m.m. :) Jag var med Lina och Johanna och lite med killarna. Det var typ 2 familjer som var bjudna och hennes mormor och morfar och farmor och farfar och så följde Johanna me :) Det var jättekul. Vi lekte lekar m.m. Kring 9 halv 10 for Johanna hem. Då så låste jag och Lina in oss på toaletten och sminkade oss målade naglarna m.m. Jag ska visa en bild på naglarna lite senare idag jag ska måla några dekorationer på dom.

Men idag ska i hämta min nya säng :D Min granne hon ska flytta hemifrån och då ska jag få köpa hennes säng. Jag ska visa före och efter bilder men inte än det ska jag göra när mina nya kuddar m.m kommit. Dom kommer förhoppningsvis nån gång under nästa vecka. Aa men har inte så mycket mer att säga ska städa lite i mitt rum nu ska sortera mina säng lådor jag har under min säng för dom kan jag inte ha kvar när jag får min nya säng.

Puss och Kram Ellen ♥

Nu blir de att baka ;)

Hej hej nu blir det att baka jag ska baka en chokladkaka och mormor en paj :D Kommer kaaanske bilder om jag hinner ;) Puss och kram :)

Lunch snart...

Hej hej just nu så är bara jag och mormor i stugan for resten av min familj för till typ Akkajaur (Stavas??) Och morfar for på vårdcentralen. Han kommer nog upp snart. Men snart blir det lunch vi ska grilla korv m.m. Det kommer nog bli jättegott. Men nu ska jag gå ut till Molly ser ut som hon saknar mig. Tihi ♥
Puss puss :D

Fortfarande i stugan..

Hej hej sitter i mormor och morfars husvagn nu och har egentligen inte så mycket att säga men jag funderar på att ha en tävling på bloggen. Vad tycker ni om min idé?? Aa men jag tror jag ska gå ner till bryggan nu och kanske bada. Har badat en gång redan idag. Aa men puss puss :)


Haha så söt hon är ♥

Hej hej är ensam i stugan nu för dom andra for till Storsund eller nåt sånt ^^ Jag har varit ute och tagit några kort och gjort en jättesöt film med Molly <333 Jag lägger nog ut den lite senare men vi får se. För jag hittar inte sladden som man laddar över bilderna med. Annars kanske jag gör en ny film med min mobil ist och lägger ut.. Aa men i kväll kommer kanske min moster och hennes kille hit och äter middag. Hoppas det ;) Jag ska fråga pappa om vi kan elda badtunnan :) Hoppas vi kan det. Japp men i går hade vi ju cheerleading grejen och vi uppträdde flera gånger.. Och jag tycker faktiskt att det gick jättebra :) Kanske ska lägga ut en tävling på bloggen sen :) Vad tycker ni?? Ja men snart kanske vi ska till Lindbergstjärn och fiska :)
Puss och Kram Ellen ♥


Tidsinställd inlägg

Hej hej detta är ett tidsinställd inlägg så antagligen så sitter jag i bilen påväg hem till Cheerleadingen (Stavas??) Önska oss lycka till :) Det var allt. Puss och kram :D

Badat ;)

Hej hej sitter på altanen i stugan och solar lite och för ett tag sen var jag och Edvin och badade i sjön ^^ Och nyss åt jag lunch. I kväll så ska vi göra det där cheerleadning grejset. Kommer bli jättepinsamt men hoppas det går bra. Kommer nog inte blogga så mycket idag kanske kommer ett tidsinställd inlägg men vi får se. Puss och Kram Ellen ♥

I stugan :D

Hej hej sitter i soffan i stugan och ser på tv nu. Och för ett ganska långt tag sedan var vi och tog ett kvällsdopp i sjön. Innan det var jag på fotbollsträning fast vi gjorde mest cheerleading. Vi ska ju vara cheerleaders i morgon inför TV-laget!! Piiinsamt :S Äh det kommer nog gå bra (Hoppas jag!!) Och idag var mina kusiner på besök i våran stuga det var jättekul. Vi hoppade studsmatta med vattenballonger en jättekul lek vi kommit på. Och så badade vi och gjorde en jättekul lek i vattnet. Vi fyllde vattenballonger och kastade i vattnet vissa flöt upp och vissa vet vi inte var dom tog vägen vi tappade typ bort kring 10 stycken. ^^ Undra vars dom tog vägen. Fast det var så kuuuul ♥ Jag kom på att när jag var i Byske så bloggade jag ingenting för jag hann aldrig ^^ Förlåt. Kom hem på Söndagen och då for vi till Stugan på kvällen. Men nu ska jag försöka börja blogga som vanligt igen. I morgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra men ni får säkert veta det sen ^^

Puss och Kram Ellen ♥