TjaTja :)

Tja tja bloggen! Nu så sitter jag och ser tv :) I morgon blir det skola :/ Men dagen blir nog gode chill slutar ju halv ett <3 Kul att så många kommenterade på inlägget med äpplena. Det är så kul med så många kommentarer ♥ I kväll har jag mest gjort massa läxa :( Men snart är det sportlov och det kommer nog bli jätteskönt. Ååh vad jag längtar.. Jaja men nu ska jag gå och välja kläder och sånt till i morgon så hade bra! Puss

Hemma från skolan :)

Hej alla :) Hoppas ni haft en bra dag :) Min har väl varit sådär. Fast det var roligt på No:n då fick vi leka :D Jaja men igår så höll mörkeräventyret på tills nästan tio. Det var jääättekul och lite läskigt i början men sen blev det bara roligt ;) I morgon så slutar vi halv ett gode chill dag det blir då ♥ Men nu ska jag ta något att äta är jättehungrig. Hade bra :D


Vatten+Äpple :) Biilder :)

Hej hej idag på skolan så har vi haft typ sameäventyr. Fast i kväll kring klockan åtta så ska vi vara i Kanis i skogen och ha mörkeräventyr. Läääskigt :O Jaja men ni kan få några bilder jag tog i går :) Vad vart finast grönt eller rött äpple?? Kommentera vad du tycker :)



Bilder från min födelsedag<33

Hej hej Evve for nyss hem :( Vi gjorde kladdkaka och den blev jäättegod :) Nu så sitter jag och ser Familjen Annorlunda :D Men iaf så ska ni få bilderna sen min födelsedag nuu ♥ Först på fika m.m. Och sen på vad jag fick ;)


1. 4 tröjor ♥ (Av mamma och pappa)
2. Kamerastativ ♥ (Av mormor och morfar)
3. Blomma och slalomhjälm ♥ (Av farmor och farfar)
4. Ett par jättemysiga tofflor ♥ (Av mormor och morfar)
5. Långspegel ♥ (Av Sara och Kjell)
6. Skrivbordslampa ♥ (Av mormor och morfar)
7. Ziperall ♥ (Av mamma och pappa)
8. Ett wii spel och en film ♥ (Av mamma och pappa)
9. Mysig morgonrock ♥ (Av Sara och Kjell)
10. Snowboard ♥ (Av mamma och pappa)
11. Defrizzerspray och volumespray ♥ (Av mormor och morfar) Och volumepulver och ett kit med nagellack, läppstift och mascara ♥ (Av mamma och pappa)
12. 2 Blockljus ♥ (Av Edvin)

Det var typ de jag fick. Just det jag fick en skoteroverall oxå. Jaja men nu börjar Familjen Annorlunda om ha det bra :) Puss och kram ♥

Klaaaaaaaaaaaaaaaaddkaka<333

Hej hej Evve kom nyss hit och nu blir det att baka klaaaaaddkakaaaaaaaa. Kuligt :D Lovar att lägga upp bildcollagen jag gjort från min födelsedag sen. Kramizar ♥

Måndag..

Hej alla söta ♥

Idag så rullade dagen på som vanligt förutom att vi var och såg film istället för profil. Vi fick sluta tidigare :D Cirka en timme :) Bloggade inget igår hade varken tid eller lust. Jag och Evve fick en väldigt ledsam kommentar (Eller vad man nu kan kalla det) i blogresponse. Det stod inte så snälla saker och sånt. Jaja men slut pratat om det nu ska jag skriva något roligare :) Och det är att jag kan nästan lova er till 100% att jag ska lägga ut bilderna från min födelsedag idag ;D Kul eller hur??

Puss och kram //Ellen<33


Myser med Viva <33

Hej hej sitter och myser med Viva i knät just nu ♥ Idag har jag varit i Kanis med Evve vi åkte en skogsbana jag hamnade baklänges föll nerför ett litet stup och landade på ett träd. Gissa om det gjorde ont?? Svar: Ja har jätteont i min fot och mitt knä :( Jaja tror nog att jag och Viva beger oss till soffan och ser lite tv :D Ha det bra sålänge :)


Myyyyyyys <333

Hej hej blir nog inga bilder från min födelsedag idag men kanske i morgon :) För Evve är här och vi har myspys ♥ Ni vet nog inte det här men jag fick en Ziperall igår ♥ En rosa och vitrandig :D Här får ni en bild på mig och Evve :)

Heeeeej ;D

Hej hej ska berätta lite om idag och igårkväll :)
Idag så var jag i skolan hade So-prov och sen så fick vi åka i en våningsbuss påvägen hem :D
Igår hade jag en suuperbra dag med massa jättefina presenter <33 Ska ta bilder snart och lägga ut nån gång ikväll eller i morgon :D Sen ikväll kanske Evve kommer och käkar lite tårta :) Ha det bra :D


:D<33

Hej hej nu sitter jag i soffan och ska snart gå i duschen. Idag på morgonen har jag öppnat fyra paket av mamma, pappa och Edvin :) Jättefina saker tack tack. Har även två paket kvar att öppna av dom och sen i kväll kommer mormor och morfar, Sara och Kjell och farmor och farfar :D Ska senare i kväll eller i morgon lägga ut bilder på allt jag fått och sen berätta vad det är oxå ;) Nu ska jag gå och duscha ha det bra! Puss och kram ♥


Grattis till mig <33


Glöm inte att gratta mig ♥

Gissa vem som fyller år i morgon?? :)


Hej alla :)
Idag efter skolan har jag varit och sålt lite cocosbollar och pluggat sen har jag även gjort chokladbollar. För vet ni vem som fyller år i morgon??
Svar: Jag :D

Glöm inte att gratta mig :D


Semeldagen :)

Hej hej idag är det ju semeldagen :) Har ni ätit några semlor?? Jag har ätit en halv. Orkade inge mer ^^

Hos mormor och morfar med söt Viva <3

Hej hej är hos mormor och morfar nu och söta Viva är här. Hon ska nog vara här hela eftermiddagen hoppas jag :) Ska gå och mysa med henne lite nu och sedan blir det promenad ha det bra ;D

Familjen Annorlunda ;D

Hej hej blev nyss klar med läxorna och jag har varit ute och gosat med Molly och gett henne mat. Så söt hon är <33 Jaja men idag har det ju varit Kanis på profilen och det var ju kul. Men jag failade och hade redan lite ont i låret på insidan (Sen idrotten) Och det blev inte bättre om jag säger så (Ser gode konstig ut när jag går, kan typ inte gå normalt ^^). Men nu ska jag ta lite kvällsmat och mysa i soffan och se Familjen Annorlunda. Ha en bra kväll :)

Sitter och gör läxor :(

Ja rubriken berättar ju allt...

I love it <33


Hade hela 83 Sidvisningar och 62 Unika läsare igår ♥ Rekord och i love it :D

Söta Viva ♥

Hej hej idag har jag och mormor lånat Viva igen <33 Så sööt hon är :D Ja men kom nyss ut från duschen har varit på träning i kväll. Ni får en liten bild på Viva. (Dålig bildkvalité tagen med mobilen) I morgon blir det Kanis på profilen. Kul kul kul ;)

Varit i Lindbergstjärn idag ;)

Hej hej idag har jag, pappa, Edvin, mormor och morfar varit i Lindbergstjärn och fiskat (En tjärn som ligger ganska nära våran stuga) Jag fick 5 stycken abborrar :D Fast jag tordes inte ta av dom själv :O Hihi ja men snart ska jag äta middag sen ska jag plugga lite sen far jag till Anna B en stund och sen till min moster och Kjell.


Kanske lite dålig kvalite men dom är tagna med mobilen :)

Snart på middag :D

Hej hej har gjort läxan nu och ska snart klä om och fara på middag hos Anneli, Anders, Johan och Lina. Ha en bra kväll för det ska jag ha :)

Hemma och nu plugga -.-

Hej hej kom hem för ungefär 40 minuter sen. Sista lektionen var vi på bio och såg Isdraken :D Delar av den är inspelad nära där jag bor i Älvsbyn :) Jaop men vi fick sluta ungefär en halvtimme fyrtio minuter tidigare ;D Gode bra<33 Jaja men nu måste jag plugga till Spanska provet vi har till på Måndag.
Puss och kram skriver mer sen...

Mini inlägg :)

Hej kom nyss hem från fotbollen :) Nu blir det duschen sen lite kvällsmat och tv :D I morgon på skolan ska vi på bio klockan ett så vi slutar kring halv tre (Egentligen ska vi sluta tio över tre) Ha en bra kväll ♥

Gammal bild :D

En vecka kvar :)

Hej :) Idag har vi haft Ma-prov på skolan. Det gick väl hyfsat bra hoppas jag. Den sista var svår var nära på att hoppa över den men då så fick jag nån idé och skrev nå och blablabla.. Vi får väl se hur det gick sen :D Och vet ni vad?? Jag fyller år om en vecka ;D

Igår var jag ju hundvakt till söööta Viva ♥ Hon var jäättesöt. Egentligen skulle jag fara till mormor och morfar och vara där. Men så blev det inte riktigt. Ni ska få höra ;) Jag och mormor hämtade Viva hos Gunnel, sen gick vi hem till mig (Vi fick hem henne till slut vi var tvungna att muta henne med hundgodis och bära henne litegrann) Vi var hemma hos mig kring klockan sju/kvart över sju nån gång. Vi skulle försöka hinna hem innan Edvin skulle på hockeyträning så att han skulle hinna träffa henne. Men det gick hann vi inte och i fall vi skulle farit till mormor och morfar så skulle Edvin säkert sovit när vi kom hem. Så vi var hemma hos mig hela tiden. Tills Edvin kom hem kring halv nio. Och när han fått träffa henne så for mormor och morfar hem med henne. Här har ni några bilder på Viva :)


Visst är hon söt?? Ha det bra Puss och Kram //Ellen :D

Onsdag...

Hej idag har det varit skoldag och det har inte hänt så mycket. I kväll kanske jag ska till min mormor och morfar och vara hundvakt ♥ Till en jättesöt hund <33 Tar med kameran så kommer nog lägga upp några bilder sen.

Assåååå vad ska jag skriva om?? Några tips tackk?? Jaja ska plugga lite nu bye ;)


Muummaaa<33

Hej hej mormor och morfar är här och har med sig tårta och gelehjärtan ♥ Muuumsigt.. Jaja men i morgon blir det skola till tio över tre -.- Men sen kanske det händer en rolig saaaaaaaak. Hoppaaaaaaaas :D Bye bye. Hörs mer i morgon.

Alla hjärtans dag <3

Idag efter skolan så följde Anna hem med mig. Vi bakade kärleksmums m.m. Jaja men idag är det alla hjärtans dag ♥ Har ni haft en bra dag?? Hoppas det :) Men nu så måste jag fixa en sak med blogresponse ha det bra så länge :D

Idag, igår och i förrgår ;)

Hej hej har varit lite dålig uppdatering men nu så kommer ett lååååångt inlägg ^^ Om dom senaste dagarna.

Lördag: (Kväll)
Vi hade främmande hos mormor och morfar och hade jättetrevligt. Vi spelade ryktet går och jag var med söt Lina ♥ Här har ni några bilder ;)




Söndag:
Från 11 til 14 var jag i Kanis var med Agnes och Anna. Vi hade jättekul. Sen var jag tvungen hem för klockan 15 var det fotbollsträning till 17 sen direkt efter det var de tennis från 17 till 18 sen så hämtade mormor och morfar mig och jag for till dom åt middag och lite sånt.

Måndag: (Idag)
Jag for till skolan som vanligt på morgonen. I slutet av dan från 13 (Ungefär) till 15:30 så hade vi profil ;D Jag har Kanis slalom jääättekuul jag och Evve åkte en jääätterolig skogsbana :)

Aa det var de nu ska jag hitta på nå så ha det bra så länge :) Puss och kram <3

Hej alla söta ♥

Snart far jag till mormor och morfar på middag för dom från Piteå kommer kring klockan sex. Ha en superbra kväll ♥ Ni får en liten facelook (Ursäkta den dåliga bildkvaliten tagen med webbkameran)

Ansiktsmask och Hårinpackning...

Hej hej mamma, pappa och Edvin har farit på Edvins hockeymatch. Så då tänkte jag ta ett bad med mitt spakit jag fick av Anna på Lilla Julafton och även ansiktsmasken jag fick av henne. Sen tänkte jag även ha hårinpackning ;) I kväll så ska vi till mormor och morfar och så kommer några från Piteå och hälsar på :D Kommer ha med mig kameran så förhoppningsvis så får ni några bilder. Ha det bra medans jag tar ett bad :)

Nu blir de promenad ;)


Nu blir de fredagsmys <3

Kom precis hem från Agnes. Jag for dit en stund efter tacokvällen ;) Japp det var kul vi lekte med hennes marsvin och spelade på våra telefoner. Ja men nu ska jag inta soffan och påsen med fredagsmix ha en bra kväll :D


Nu tacokväll...

Hej hej sticker på Edvins klass tacokväll nu. Dom ska typ göra tacos och bjuda föräldrar och syskon ;) Så ha det bra tills vi hörs igen ♥

Haha gammal bild ;)

Besöksrekord <33

Hej alla ♥ Idag på skolan så har vi haft Nationella Prov igen. Inte så kul men man måste ju -.- Men jag är glaaaad nuuu för kollade nyss min statistik och den har ökaaat ♥ Sidvisningar har ökat med 14 och unika läsare har oxå ökat med 14 ♥♥ Jag älskar er :D Kommer nog bli något fler inlägg om ett tag för jag är ju på sånt bra humör ;)

Heeeeeeeeeej :D

Hej hej sitter och ser mammor & minimodeller på tv3play nu ;) Jaop men idag i skolan har det inte hänt något specciellt. Och när jag kom hem så satte jag ut Molly i hagen och lät hon hoppa runt lite medans jag pratade med min moster i telefon. Vi pratade i typ 45 minuter :D Hihi men det är så kallt ute kan det inte börja bli varmare någon gång??

Söt Molly i somras ♥♥


Haft Nationella prov idag ;)

Hej alla ♥
Har haft NP (Nationella Prov) idag i skolan. Och det gick faktiskt ganska bra. Eller tja det kändes ganska bra när jag gjorde det. Idag så har det inte hänt så mycket mer förutom att det har känt så dryygt. Ja men det roliga var att vi fick leka på No:n Maffios. Kuul fast jag har varit god båda gångerna -.- Men nästa gång kanske jag får vara läkare, sheriff eller maffios :) Jaja men nu ska jag sluta babbla. Ha det bra så länge :)

Snöööööö


Länkbyte ;)

Hej hej jag gör ett länkbyte med denna tjej ;) http://imagons.blogg.se

Hon verkar vara en glad, snäll och söt tjej. Hon bloggar om sin vardag, vad hon gör på fritiden och framför allt så är hon fotogalen ;) Klicka här http://imagons.blogg.se eller på bilden för att komma till hennes blogg. Och jag ska säga en sak. Ni kommer inte ångra er att ni kikade in på hennes blogg.

Http://imagons.blogg.se
Http://imagons.blogg.se
Http://imagons.blogg.se
Http://imagons.blogg.se
Http://imagons.blogg.se


Bakat chokladkakor ;)

Hej hej idag så bakade jag ju chokladkakor här har ni resultatet ;D







Dom blev jättegoda ♥ För er som inte vet är det chokladkakor med bitar av vit, ljus och mörk choklad ;D Jaja men i morgon så ska vi ha nationella prov i Svenska :O Hihi men jag hoppas det går bra. Vi ska ha det från 8:10-11:00 (Ungefär) Sen efter lunch är det som en vanlig Onsdag. Men nu ska jag göra matteläxan ha det bra :)

Dagens outfit :)

Hej hej asså vad länge sen det var jag la ut dagens outfit :O Hihi ska göra det i detta inlägg dårå ;) Idag hade jag kortdag slutade klockan ett. Det gjorde jag i och för sig igår oxå för profilen vart ju inställt (För dom som hade Kanis. Det var för kallt) Men idag har jag bakat lite kakor och sånt däär. Bilder kommer ;)

Tröja: Lindex  Byxor: H&M  Linne: JC.

Jaop nu ska jag kolla in några favoritbloggar så ha det bra ;D

Familjen Annorlunda ;D

Hej hej ett snabbt inlägg bara för att jag kände att jag var tvungen. Var nyss med Evve men hon for hem. Vi har mest suttit vid datorn och lite sånt. Nu ska jag nog mest mysa mig ner i soffan och se Familjen Annorlunda. Ha en bra kväll ♥ Puss //Ellen <33

Gå in på hennes blogg <33 :D

Hej hej Moa är den enda (Hittills) som kommenterat i det förra inlägget ;D Och då tycker jag så ska hon få en länkning. Så gå in på hennes blogg http://moaliindstrom.blogg.se 

Moa är en snäll och söt tjej och även min tremänning. Hon bloggar om vardag, vänner och mode. Hennes blogg är definitivt läsvärd och bra. Jag är inne på den nästan varje dag. Så checka in den nuuuuu http://moaliindstrom.blogg.se/ Hon ska även få en länkning i menyn ;D


Vilken tycker ni??

Hej hej bloggen ;D Snart kommer Anna hit men först ska ni få rösta om en sak ;) Vilka 2 bilder tycker ni att jag ska ha i dom här två ramarna..

Dom här bilderna får ni rösta mellan.
1.

2.

3.

4.

5.

6.

Sådärja dom där bilderna får ni välja mellan (Alla bilderna har jag tagit) Och alla som kommenterar vilka jag ska välja på får en länkning i ett annat inlägg. Nu har Anna kommit så hade bra ♥


4 Februari..

Hej hej är hos mormor och morfar nuu ;) Väldigt skönt att vara inne det är så kallt ute. Här är det bara -34 grader men i morse så var det -38,6 grader...

Brrrr... Så kallt. Men nu så ska min mormor göra flätor på mig. Hejdå :D

Godis<33

Hej hej kom hem för en halvtimme sen. Jag och Evve var som sakt och handlade godis ♥

Bild från google ;) Ha en bra kväll hejdå //Ellen <33


Hemma från träningen = Nu duschen ;D

Hej hej kom precis hem från träningen så nu ska jag duscha och sen mysa ner mig i soffan och se på tv<33 I morgon så ska jag och Evve köpa godis efter skolan för då har vi båda haft godislöfte i en månad fastän vi båda har haft brorsor som läskat oss -.- Och så sen på kvällen så ska vi äta godis och lite sånt. Kommer säkert bli jättekul ♥ Men det var typ det jag ville säga så ni vet att det inte blir någon bloggning förrän jag kommer hem. Ha det bra hejdåå ;D


Har inget att göra ;)

Hej hej bloggen. Hade inget att göra så bestämde mig för att skriva ett inlägg ;) Slutade skolan ett och då gick jag och Evve till hennes farmor och lekte med Findus. Hennes Farmor är i Ullared så vi var där och lekt med hennes katt. Aa men nu ska jag se på tv och i kväll blir det träning. Puss och kram ♥

Jag och Charlie ♥♥ (Gammal bild)

Ny header<33

 
Har fixat ny header ♥ Tryck F5 om ni inte ser. Vad tycks??

1 Februari..

Hej hej nu så sitter jag i soffan med mitt täcke ♥ Jag fryyser.. Men det är kanske för att jag är sjuk
;( Vi får se om det blir nån skola för mig i morgon. Men det tror jag nog ;) I kväll så är det 3 år sedan Lekenskolan brann ner ;( Det var tråkit jag gick i trean då på den skolan ju. Jag minns att mina alldeles nya crocs brann upp och massa fler saker jag hade där. Bl.a mina reservkläder och min söta lilla ask med blå stenar på. Haha det där lät lite konstigt. Men jag hade en blå liten gullig ask som var fint dekorerad med diamanter och stenar. Jaja men nu så ska jag se på tv ha de bra så hörs vi nog i morgon ♥


Är sjuk ;(

Men det braiga är att.....

Jag får äta glass ♥